Pages

onsdag den 30. juni 2010

Følger han virkelig danske Alphabeat?!


Jeg synes det er lidt vildt. Der er nu en sindssyg kendt person, som følger selveste danske Alphabeat på Twitter. Gæt hvem? YES! Joe Jonas fra Jonas Brothers følger nu Alphabeat på Twitter. Eftersom han er i London lige nu, er jeg ret så sikker på, at han har hørt om dem der, for Alphabeat er jo rigtig populære i England. Man bliver da lidt stolt, ikke?

tirsdag den 29. juni 2010

Her finder du Joe Jonas . . . . (Og Nick!)


Elsker du Joe Jonas og er du i London inden fredag? Så kan jeg fortælle dig en lille hemmelighed.
Superstjernen Joe Jonas bor nemlig på The Sofitel i Pall Mall i London. Det er altså hotellet han bor på, og han er i London ind til fredag, for at besøge sin lillebror Nick, som er med i musicalen Les Miserables. Der er allerede en masse som har mødt ham udenfor hans hotel, så hvad med du også smutter et forbi hotellet?

Hvis du hellere vil møde Nick Jonas, så kan jeg fortælle dig, at han ankommer hver dag klokken 5 til Queen Theater og smutter igen klokken 10. Han er altid venlig og stopper op for at hilse på sine fans.

Held og lykke, and have fun in London!

Megan Fox er blevet gift!


Det er måske lidt synd for drengene, men alligevel kan de også være glade for Megan Fox' vegne.
Som titlen siger, så er Megan Fox blevet gift med Brian Austin Green, som faktisk er meget ældre end hende.
Rygterne siger, at de er blevet gift på Hawaii, om det så passer 100%, kan jeg desværre ikke garantere.

Taylor Swift nomineret til 8 TCA's!!!


Country-stjernen Taylor Swift er nomineret til hele 8 Teen Choice Awards!
Hun er bl.a. nomineret som 'Kvindelige Artist' og 'Romantisk Komedie' for Valentines Day!
Det er selvfølgelig ikke kun Taylor Swift, der er nomineret. Mange andre som f.eks. Miley Cyrus er også nomineret. Du kan stemme lige her, hver evig eneste dag.
Awardshowet finder sted den. 8. august 2010.

Den nye Harry Potter trailer!

<a href="http://video.msn.com/?mkt=en-US&from=sp&vid=f2822d1e-af61-45f5-b674-f3f697170e3d" target="_new" title="'Harry Potter and the Deathly Hallows' Trailer">Video: 'Harry Potter and the Deathly Hallows' Trailer</a>
Spændende! Glæder du dig?

Er Joe og Demis venskab fuldstændig ødelagt?


Det kan ihvertfald virke sådan! Demi Lovato fortæller i den nye udgave af Teen Vogue:
"Vi har ikke været sammen siden det hele skete, fordi det ville være ret akavet, men jeg er sikker på, det hele vil blive normalt igen, når vi er på turné sammen. Lige nu, vil jeg bare hellere hænge ud med mine veninder end min eks."

Miley Cyrus ikke med til VM.


Rygterne om at Miley Cyrus skulle synge til afslutningsceremonien i VM d. 11. juli var sande, men nu viser det sig, at Miley har alt for travlt og alligevel ikke kan komme ned og synge.
Hun vil istedet være i Detroit i juli.

Ærgerligt!

Kristen Stewart med lysebrunt hår!


Eclipse-stjernen Kristen Stewart har valgt at farve sit hår lysebrunt!
Hvad synes du om det? Hate it? Like it?

Ashley Greene om Mileys had til vampyrer!


Sangerinden Miley Cyrus har aldrig lagt skjul på at hun hader vampyrer og meget bedre kan li' vareulve.
"Det er bare så uheldigt, for jeg elsker hendes sange," siger Twilight-stjernen Ashley Greene. "Jeg vil sætte Miley ned og tvinge hende til at se Twilight!"

Hvad kan du bedst li? Varulve eller vampyrer?

lørdag den 26. juni 2010

Miley Cyrus vil ikke brænde sin paryk.


Miley Cyrus udtalte tilbage i april (læs indlægget her), at hun havde tænkt sig at brænde sin Hannah Montana paryk, og det har åbenbart gjort folk sure, men nu viser det sig, at det hele bare var en joke og Miley Cyrus ikke mente det.
"Jeg brænder den ikke. Jeg lavede en joke, og folk tog det bogstaveligtalt og forstillede sig mig, stå ved et bål og brænde min paryk til 10.000 dollars og Disneys stolthed og glæde," fortæller Miley til Daily Record. "Det var bare for sjov."

Troede du på det?

Justin Bieber Google!


Dette vil glæde alle Justin Bieber fans! Er du træt af kedelige Google? Så kan du nu bruge BieberSearch.com. Det er det nøjagtig samme som Google (og også lavet af Google!), bare med Justin Bieber. Er du en Jonas Brothers fan, så kan du bruge JonasGoogle.com istedet.

Miley Cyrus til VM i fodbold?


Dette er såmænd kun rygter – indtil videre, men det ser ud til at superstjernen Miley Cyrus skal synge ved afslutningsceremonien i VM i fodbold nede i Sydafrika d. 11 juli!
Hele verden ser med den dag, og det kunne være fantastisk reklame for Miley, især nu hvor hendes nye album er ude, så mon ikke det passer? Det får vi at se!

fredag den 25. juni 2010

Joe og Demi's mest romantiske date!


Demi Lovato har fortalt om den mest romantiske date hende og Joe havde haft, da de kom sammen. "Vi havde mange, og de var alle sammen fantastiske, men jeg tror den bedste var, en dag hvor vi var hjemme ved Joe og hvor vi bagte pizza. Efter en god middag, så vi en en film. Han havde en masse stearinlys, og det var fantastisk. Vi forladte ikke huset for noget, men det var dejligt at være hjemme og lave pizza, da det er noget jeg elsker."

Jeg havde regnet med lidt mere romantiske ting, hvad med dig?

tirsdag den 22. juni 2010

Miley Cyrus i House of Blues.


Superstjernen Miley Cyrus fyrede den af sammen med hendes dansere i House of Blues igår.
Du kan se hendes performance af "Can't Be Tamed" herover.

Kender du Mitch Hewer?


Mitch Hewer er en super hot skuespiller med en bedårende britisk accent.
Jeg kan ikke få nok af ham. LOL.

Jeg synes lige, at han havde brug for lidt reklame i Danmark. ;-)
Hvis du også synes, at han er pisse hamrende lækker, så burde du se Skins på Zulu hver mandag-fredag kl. 21:35. Du skal dog være forberedt på en del sexscener, og noget ikke så pænt sprog.

mandag den 21. juni 2010

Justin Bieber, "drengene var jaloux!"


I et helt nyt interview med ungdomsbladet Seventeen Magazine fortæller Justin Bieber om hvordan han var i skolen: "Jeg var på basketholdet og på skakholdet. Jeg havde ikke rigtig mange venner i skolen. Drengene var jaloux, fordi jeg gik til sport, men jeg havde mange kærester."

Nå da, Justin Bieber en skaknørd?

Selena Gomez & the Scene's nye musikvideo!


Yes! Så er den her. Selena Gomez & the Scene's helt nye musikvideo til sangen Round & Round.
Selena ser super sofistikeret ud i denne video. Man ser dog ikke hendes band the Scene så meget.
Hvad synes du om videoen? Er det i orden at alt fokus er på Selena?

Stjæler Miley Cyrus Tik Toks melodi?!


Her er endnu en helt ny sang fra Miley Cyrus' kommende album. Den hedder Permanent December og er faktisk rimelig god, men minder den ikke lidt meget om Ke$has Tik Tok?
Bedøm selv!

Justin Bieber til Much Music Awards!


Justin Bieber fyrede den igår af foran et skrigende publikum i Much Music Awards.
Du kan se ham synge Somebody to Love og Baby med en lidt dybere stemme end sædvanligt for oven.
Hvad synes du om, Justins stemme som nu er i overgang?

Lidt nyt fra bloggerens side.


Jeg synes lige, jeg skulle komme med lidt nyt om bloggen. :-)
Som I måske husker, så havde jeg læseferie, men idag var jeg op til min sidste eksamen (hvilket jeg i øvrigt fik 12 i. Yes!!!), og nu har jeg officielt sommerferie. Det betyder, at jeg nu kommer til at blogge lidt mere her i slutningen af juni og starten af juli.

Nu har jeg også gjort sådan, at hvem som helst kan kommentere under blog indlæggene uden at man skal oprette en bruger. Det er helt anonymt, og nu kan I kommentere alt det I vil, og komme med jeres mening.

Håber I alle får den bedste sommerferie NOGENSINDE! :o)

P.S. Er I ikke søde at stemme ude til højre, så jeg kan se, hvem folk helst ønsker, at jeg blogger om. Hvis jeres yndlingskendis ikke står der, så skriv det lige i en kommentar herunder.

søndag den 20. juni 2010

Ny sang fra Miley Cyrus!


Her er en rigtig sød sang, som vil være på Miley Cyrus' kommende album.
Sangen hedder Stay og den er om hendes kæreste Liam Hemsworth. Cute.

Selena Gomez' helt nye single, Round & Round!


Her får du Selena Gomez & the Scene's nye sang, Round & Round. Hva' synes du om den?

fredag den 18. juni 2010

Justin Biebers nye musikvideo!


Så er den her! Den længe ventede musikvideo af Justin Bieber er her. "Somebody To Love" videoen er super fed, og man kan godt se, at Usher har haft en finger med i spillet. Alt i alt super flot video, Justin!

Emma Roberts får dødsstrusler fra fans!


Den super skønne skuespiller Emma Roberts er blevet nødt til at slette sin Twitter, da mange af Robert Pattinsons fans har sendt hende en masse dødstrusseler! Grunden var, at hun lige havde mødt Robert Pattinson i det amerikanske talkshow Tonight Show with Jay Leno, og det skrev hun på sin Twitter, og så gik det besatte fans amok på hende. Så må det ha' været super jealoux fans! Stakkels Emma!

Endnu en Miley Cyrus skandale!


Denne gang er det bare ikke Miley Cyrus, der selv har skabt skandalen. Den kendte gossipblogger Perez Hilton puttede igår et billede ind af Miley, hvor hun stiger ud af en bil med intet undertøj på. Ouch! Det viser sig bare, at dette billede var falsk og det rent faktisk går hen og bliver børneporno eftersom Miley er under 18 år. Miley har dog sagt, at hun ikke vil lægge sag an. Billedet er nu også slettet fra Perez Hiltons hjemmeside, og man skal kun være glad for man ikke så det billede.

Hvad i alverden, Demi?!


Demi Lovato tweetede igår, at hun var på ferie og at hun savnede hendes venner.
Hmm, mon det var før eller efter disse uheldige feriebilleder blev taget? Nyd ferien, Demi!

onsdag den 16. juni 2010

Årets sommer hit.


..Eller mit sommerhit bliver det i hvert fald. Katy Perry's nye video 'California Gurls' er super sjov og sangen bliver man helt glad af! Tjek den ud!

Demi Lovatos nye flotte frisure!


Disney Channel stjernen Demi Lovato har længe haft sin sorte hår, men nu har hun valgt at blive brunette istedet! Og så har hun ovenikøbet også fået sig en ny frisure. Hun delte sit nye look med sine fans på Twitter. Hvad synes du om hendes nye hårfarve og frisure?

Megan Fox elsker Justin Bieber.


Hahaha! Der kan man bare se! Alle elsker Justin Bieber. Den super flotte Megan Fox indrømmede i et interview, at hun også elsker Justin Bieber. Da hun blev spurgt, om hun ville date Justin, hvis hun gik i high school, så svarede hun. "Højt sandsynligt. Jeg var vild med Justin Timberlake, da jeg var 16." Og derefter sagde hun, "Han har mere talent i sit hår, end jeg har i hele min krop!" Funny!

Helt ny sang fra Miley Cyrus!


Så er en af Miley Cyrus' nye sange havnet på internet! Sangen hedder Liberty Walk og kommer på at være på hendes nye album.

Hvad synes du om den?

Et smugkig på Selena's nye musikvideo!


Her får du et lille smugkig på Selena Gomez & the Scene's nye musikvideo til 'Round & Round'

Miley prøver ikke på at virke billig!


Sangerinden Miley Cyrus bliver ofte set som et meget dårlig forbillede.
Her har du Miley's forklaring om hendes image. "Jeg prøver ikke at virke billig. Jeg prøver ikke at være sådan, 'tag på diskotek og skaffe en masse fyre.' Hvad jeg prøver at gøre, er at vise en pointe med mit album og virke konsekvent, med måden mit album lyder og måden jeg klæder mig på. Jeg har det fint med min krop, og jeg arbejder hårdt for at være i form, og at vide at jeg kan tage, hvad jeg nu end har lyst til på, gør mig mest tilpas. Jeg føler mig mest tilpas, når jeg ikke har så meget tøj på, og sådan har det altid været. Nu har jeg bare mere mulighed for at gøre det. Jeg er bare vokset op til at være sådan, det er ikke fordi, det var sådan 5 år tilbage. Det er mig, nu. Når du er 11 år gammel, så er ordet 'sexet' ikke noget du vil bruge, når du skal beskrive en, men når man bliver ældre, så tror jeg at, man vokser sig ind i det. Og det tror jeg, at jeg har gjort, men det er ikke for at få opmærksomhed. Det er ikke det, jeg prøver på at gøre, for at sælge plader. Jeg ønsker, at folk køber mine plader, fordi de godt kan lide min musik."

Taylor Lautner er stadig super lækker!


Twilight-stjernen Taylor Lautner ser super sexet ud på forsiden af GQ.
Yumm, like!

torsdag den 10. juni 2010

Nyhedsupdate!


Der var alt for mange, der klagede over ingen nyheder, men jeg har virkelig travlt med at læse til eksaminer. Anyway - nu bliver jeres ønske opfyldt. I får en masse nyheder på én gang!

- Miley Cyrus og Liam Hemsworth er stadig sammen!
Selvom mange mente de holdte pause, og nogen ovenikøbet mente de havde slået op, så viser det hele sig at være noget vrøvl! Et billede siger mere end 1000 ord, som man siger, og det kan I jo se på billedet øverst for!

Andre Miley Cyrus nyheder....
I et interview fornyligt fortalte hun om sine planer inden for film:
"Action! Jeg er ung og ret atletisk, så jeg vil gå efter actionfilm!" Spændende!

- Selena Gomez fortalte fornyligt, at hun ikke træner, da hun er naturligt tynd.
"Jeg kan ikke gøre for det! Jeg er dog sikker på, det vil indhente mig en dag."

- Og så har Justin Bieber vist glemt alt om Kim Kardashian.
Nu er den unge 16-årige sanger helt skudt i den engelske sangerinde Cheryl Cole.
I et interview fortæller han, "Jeg glæder mig til at se Cheryl [i England]. Hun er lækker, og jeg har hørt hun er single! Jeg tænker, måske kunne vi..." Kunne hvad, Justin??

- Den lækre Taylor Lautner er lidt flov over sin lækre krop.
Han fortæller: "Det er blevet pinligt. Det irriterer mig ikke, men folk spørger tit indtil det. For mig, er det bare en del af karakteren. Jeg kan jo ikke tage det af." Og det er vi kun glade for Taylor. Du skal ikke være flov, vel piger?

- Nick Jonas skal være med i en musical ved navn Les Misérables, ofte forkortet Les Mis.
Det helt specielle er at det er i London, så hvis du kommer et smut forbi London i din sommerferie, så vil jeg råde dig til, at gå ind og se denne musical. Så får du også set Nick Jonas!!!

Det var lige nogle nyheder, jeg havde til jer! Jeg håber I kan leve med dem, indtil jeg kommer "rigtigt" tilbage, når nu alle mine eksaminer er overstået. Ha' det godt så længe!
Og endelig kommenter alle de blog indlæg, I har lyst til. Det får et kæææmpe smil frem på mine læber hvergang, og det gør bare sådan, at jeg bare endnu mere har lyst til at blogge for jer!

Mange kram
XOX