Pages

torsdag den 29. april 2010

Justin Bieber, Eenie Meenie musikvideo!


Så er den længe ventede musikvideo med Justin Bieber og Sean Kingston udkommet!
Læg også lige mærke til Jasmine Villegas fra Baby videoen og Justins gode ven Christian Beadles også er med i videoen! Se Eenie Meenie herunder.

onsdag den 28. april 2010

Kellan Lutz på Twitter!


Super lækre Kellan Lutz som spiller Emmett Cullen i Twilight-filmene har nu fået Twitter.
Du kan følge ham her!

Følg også Gossip In Ya Face på Twitter her!

Miley Cyrus' nye YouTube


Så har Miley Cyrus sendt en ny blog ud til alle hendes fans!
"Hej venner! Jeg har lavet min egen YouTube bruger, so jeg kan uploade flere videoer til jer alle sammen! Jeg vil fortsætte med at lave videoer til MileyWorld, men af en eller anden underlig grund virker det ikke på min computer lige nu. Jeg vil lave min YouTube bruger til mine ældre fans og så konstant give opdateringer til mine yngre fans på MileyWorld. Min YouTube bruger er youtube.com/MCFORREALZZZ. Jeg har ikke uploaded nogle videoer endnu, men det vil jeg snart! Jeg elsker jer! Håber I har det godt. Xo X M."

Glæder du dig til Mileys nye YouTube videoer, og tror du der kommer flere Miley & Mandy videoer?

Pige stjæler fra Justin!


Det var ren kaos, da Justin Bieber landede i Auckland lufthavn igår. Pigerne gik fuldstændig amok, og så var der endda en pige, der stjal Justins hat! Det var han bestemt ikke tilfreds med, og han tweetede til sine fans og skrev også på Facebook, at han gerne ville have at de viste respekt overfor ham, ligesom han viste respekt overfor dem. Pigerne havde åbenbart også skubbet til Justins mor, Pattie, og det havde pisset Justin af.


En af disse piger stjal Justins hat. Hun siger, at hun ikke vil give hatten tilbage, før hun har fået et kram af Justin! Hun fortæller, at hun stjal hatten og sammen med sin veninde løb de alt hvad de kunne, indtil de næsten ikke kunne trække vejret. Hun siger også, at hun har tweeted Justin, og hvis han ikke svarer hende, så vil hun beholde hatten for evigt og altid. Creepy girl.

tirsdag den 27. april 2010

Demi Lovato og Jonas Brothers på tour!


Så kan du godt glæde dig, for Demi Lovato og Jonas Brothers skal på en helt ny verdensturne sammen! Det bliver en Camp Rock-turne. Turneen starter den 27. Juli i Dallas, og derefter spiller de rundt i hele USA. Til efteråret tager de til også Europa, Mexico og Sydamerika.
Indtil videre kommer de desværre ikke til Danmark, men de kommer til England, Belgien, Frankrig, Schweiz, Italien og Spaninen. Det kan være de tilføjer flere koncerter på listen. Intet er sikkert endnu!

søndag den 25. april 2010

Emily Osment starter i skole igen!


Hannah Montana-stjernen Emily Osment starter på college næste år!
Hun siger, at hun gerne vil gå på et college i Californien. Hun vil gerne læse enten noget med fysik eller engelsk. Hun kunne nemlig rigtig godt tænke sig at skrive en bog.
Det hele passer rigtig godt med Emily, eftersom den sidste sæson af Hannah Montana er filmet og hendes musikkarriere midlertidligt også er på pause.

lørdag den 24. april 2010

Justin Bieber smider blusen!


Justin Bieber hygger sig på stranden i Australien! Sammen med hans crew nød han det australske vejr og spillede bold og pjaskede rundt i vandet. Så fik vi ogs' set ham i bar overkrop!

Justin Bieber i Australien!


Super søde Justin Bieber er nu i Australien! Som man kan se på billedet, så fik han en lille gave fra nogle fans, der mødte op ved lufthavnen!
Justins album My Worlds er netop først lige udkommet i Australien, og det er også årsagen til, han er der i øjeblikket. Han skriver på sin Twitter, at han godt kan lide alle accenter og især pigerne! Typisk Justin!
Han tweetede ovenikøbet også et billede af ham selv med hans album, som han har købt i Australien.

Helt ny Eclipse trailer!

Så er der godt nyt til alle Twilight fans. Der er netop lige udkommet en helt ny Eclipse trailer. Du kan se den ovenfor. Glædelse!!

fredag den 23. april 2010

Selena vil ikke forvirre sine fans.


Selena Gomez tog sig en snak med et tysk blad Mädchen, imens hun var i Tyskland og her fortalte hun, at hun altid gerne ville være i et band, men hun ville heller ikke forvirre sine yngre fans, så derfor blev det til Selena Gomez and the Scene. Hun siger, at hendes band er nogle fantastiske drenge og de er nogen af dem, der støtter hende mest, og hun slutter af med også lige at fortælle, at hun er igang med at lave endnu et album! Yes!

Det var lige nogle vigtige udpluk fra interviewet, hvis du gerne vil se/høre det hele, så kan du se det herunder.
Det ligner lidt hun keder sig, men det må du selv bedømme. Smid en kommentar og fortæl endelig din mening!

Zac og Vanessa... Hr og fru Spiderman?!


Rygterne går på at Zac Efron går efter en ny rolle i den næste Spiderman film, men det er ikke de eneste rygter, der er begyndt at gå rundt. Nu sigerne rygterne, at Zacs kæreste, Vanessa Hudgens er interesseret i en filmatisering af Spiderwoman.

Vi ved intet med sikkerhed endnu, men det kunne da være rigtig spændende!

onsdag den 21. april 2010

Bag scenerne på Eenie Meenie!

Du kan her eksklusivt se nogle videoklips fra den opkommende Eenie Meenie musikvideo med Justin Bieber og Sean Kingston!

Læg mærke til Jasmine Villegas fra Baby videoen også er med!

Justin Bieber aner ikke hvordan han skal score piger!


Justin Bieber indrømmede til det amerikanske blad Twist, at det var meget svært for ham at få en kæreste. "Jeg aner ikke, hvor jeg skal møde piger."

Hvor mødte du piger før i tiden? "Jeg ved det ikke. Jeg tror bare, jeg mødte dem gennem venner. Jeg går bare steder hen, jeg godt kan lide at hænge ud, hvis jeg møder en pige, men jeg er ikke god til at gå ud og prøve at møde en pige. Jeg har ikke rigtigt tid til at kigge efter piger fortiden."

Justin fortæller også, at han godt kan lide piger med et pænt smil og en som får ham til at grine!

Justin er helt rigtigt venstre-håndet, men han kan godt bruge højre hånd til at spille guitar. "Da jeg startede med at spille, spillede jeg på en højre-håndet guitar, fordi det var sådan en min mor havde."

Det er desuden rigtigt stort at Justin har fået en forside helt for sig selv. Normalt så har Twist Magazine en masse forskellige kendte personer på deres forsider. Du kan se et eksempel her.

Miley Cyrus undskylder!


The Last Song-stjernen Miley Cyrus undskylder på video til europæiske fans, at hun ikke kan være der til premieren på hendes nye film The Last Song. Det var meningen Miley skulle komme til premieren i London, München og Rom, men pga. askeskyen så kan Miley og de andre fra The Last Song desværre ikke flyve til Europa.

Heldigvis for os - er der er en pige, som har optaget Miley's video fra biografen, så den kan du se lige her:

tirsdag den 20. april 2010

Miley Cyrus inspirerer Debby Ryan!


Det amerikanske blad Tigerbeat spurgte Disney Channel-stjernen Debby Ryan, om hvem som inspirerede hendes personlige tøjstil mest og hun svarede: "Jeg synes altid, det er interessant, at Miley Cyrus kan gå til Coffee Bean i en hullet top og stadig se godt ud. Det er som om, hun tager en chance, og det er sejt! Enhver som er inspireret til at være modig er fantastisk!"

Nick Jonas med i et nyt TV show!


Nick Jonas skal være med i et helt nyt skjultkamera tv-show som hedder "I Get That A Lot!"
Programmet går ud på, at en kendt person skal tage et helt almindelig job, og skal prøve at undgå at folk genkender dem! Hvis personen bliver genkendt, skal personen sige; "Det hører jeg ofte".
Nick skal spille en ansat i tøjbutikken Forever 21.

Justin er i Japan!


Justin Bieber ankom igår til Japan, som du kan se på billedet ovenfor.
Efter hans lange flyvetur på 18 timer, så han stadig glimrende ud, da han blev modtaget af en masse paparazzier i Narita International Airport i Tokyo.
Han skrev idag på Twitter, at Tokyo allerede var en af hans yndlingsbyer. Han elsker især maden og de varme toiletsæder! LOL.

mandag den 19. april 2010

Justin til Juno!


Justin Bieber sang igår en akustisk version af hans hitsingle Baby igår til Juno Awards i Canada! Man kunne tydeligvis høre, hans stemme er gået i overgang, men han klarede det super flot! Hans canadiske ven Drake var naturligvis også til Juno Awards, og kom også på scenen og fyrede den af sammen med Justin!
Du kan se Justin og Drake optræde med Baby lige nedenfor!

Desuden vandt Justin Bieber desværre ingen af de 3 awards han var nomineret til.

Jonas Brothers på dobbeldate!

De to brødre Joe og Nick Jonas var i sidste uge på dobbeldate! Joe havde naturligvis taget sin kæreste Demi Lovato med, mens Nick havde taget sin kollega fra JONAS Nicole Anderson med! Det er ikke særlig længe siden, at rygterne mellen Nicole og Nick er startet, men om de i virkeligheden kommer sammen, eller bare er venner, ved vi endnu ikke!
Hvad synes du om parret?

Selena kysser en pige!!!


...Og dog ikke helt med vilje! Da Selena Gomez var et smut forbi Tyskland og mødte nogle søde fans uden for hendes hotel, skete der noget som ikke helt var med vilje. En fan spurgte nemlig, om hun ville kysse hende på kinden, og det ville Selena selvfølgelig gerne, men hun kom til at kysse hende på munden istedet! Selena undskyldte en masse gange, og grinte selv meget af situationen!

Taylor Swift går tomhændet hjem!


Taylor Swift så igår smuk til The Academy Country Music Awards, men der var ingen, der havde regnet med, hun ville gå tomhændet hjem derfra, hvilket hun gjorde!
Taylor var i alt nomineret til 5 awards bl.a. Entertainer of the Year, men det var Carrie Underwood, der fik love til at tage awarden med hjem!
Mon det går ned ad bakke for Taylor nu?

lørdag den 17. april 2010

Miley og Liam får sig en slikkepind!

Miley Cyrus og hendes søde kæreste Liam Hemsworth fik sig en slikkepind i Californien.
Det ser ud til, det går rigtig godt for parret, og da en paparazzi spørger, hvordan det går med forholdet svarer Miley: "Forfærdeligt! Se på os!" Haha.

Justin Biebers stemme er i overgang!


Justin Bieber fortæller til MSN, at han har problemer med at ramme nogle toner i hans sange, fordi hans stemme er begyndt at knække. "Den knækker, ligesom enhver anden teenage drengs stemme. Selv nogle af tonerne i Baby, kan jeg ikke ramme længere. Jeg bliver nødt til at synge den i en lavere toneart live. Jeg knokler med det. Jeg har den bedste sanglærer i verden, Miss Jan Smith," udtaler han.

fredag den 16. april 2010

Katy Perry og Taylor Swift DUET!


Igår da Taylor Swifts fans var til koncert i Los Angeles, fik de sig en kæmpe overraskelse! Taylor begyndte at synge Katy Perrys Hot 'n Cold, men det var ikke den eneste overraskelse! Katy Perry kom også på scenen og sang med, og hun havde ovenikøbet en Taylor Swift t-shirt på! Sødt!

Du kan se en video af deres duet her:

torsdag den 15. april 2010

Tillykke med fødselsdagen Emma Watson!


Smukke Emma Watson fra Harry Potter filmene har idag fødselsdag.
Hun fylder 20 år, så nu er hun ikke længere en teenager!
Emma ønskes rigtig mange gange tillykke med dagen.

XOXO YASEMIN

Zac Efron med i en ny thriller!


17 Again- stjernen Zac Efron skal i følge THR være med i en helt ny thriller!
Det bliver en amerikansk version af den svenske thriller Sabba Cash.
Sabba Cash havde stor succes i Sverige, derfor har man valgt at genindspille
den!

Du kan her se den traileren til filmen på svensk med engelske undertekster.

XOXO YASEMIN

Taylor elsker glimmer!


Glimtende guitar. Glimtende kjoler. Taylor Swift fortæller VOGUE,
hvad der er så fantastisk ved glimtende kjoler! "Jeg elsker dem bare!
Især når jeg er på scenen, fordi jeg synes det er lidt sjovt, når spotlightet
rammer en og kjolen, og i et millisekund blænder publikum."

XOXO YASEMIN

Justin Gaston på American Idol!


Miley Cyrus' ekskæreste Justin Gaston var igår på American Idol.
Sammen med Brooke White sang han sangen "If I Can Dream".
Godt klaret Justin, men please få fat i en frisør!

Du kan se ham på American Idol lige her.

XOXO YASEMIN

onsdag den 14. april 2010

Taylor Swifts dumme kjole.


Det går ikke specielt godt for Taylor Swift i hendes koncert i Fresno, CA.
Hun sang naturligvis et af hendes hits Love Story, men den efterhånden øvede
rutine ned ad trapperne gik ikke helt som den plejede. Hendes store balkjole
sad nemlig fast, og stakkels Taylor kunne næsten ikke få den fri. Hun fik da grint
lidt af sig selv, og sang selvfølgelig sangen færdig helt uden problemer.

Du kan se den sjove lille video her:

XOXO YASEMIN

Justin Bieber hader Uggs!


Et lille udpluk fra et nyt Justin Bieber interview fra Top of the Pop:
Hvad kan du ikke lide ved piger? "Jeg kan ikke lige Uggs. De er ikke så pæne. De er
bare store og... slet ikke gode. Jeg kan ikke lide piger, som har meget make up på, så
du ikke kan se deres ansigt. Nogle piger er pæne men usikre og ser meget bedre ud
uden make up, men de vælger alligevel at tage en masse på."

Vi har hørt du godt kan lide Miley Cyrus? "Nej, hun er ikke min type, men hun er cool nok.
Jeg synes dog at Selena Gomez er rigtig sød."

Har en pige nogensinde fået dig til at græde? "Ja, en pige har, men jeg har ikke rigtig
lyst til at tale om det."

XOXO YASEMIN


tirsdag den 13. april 2010

Selena Gomez er single!


Selena Gomez slår nu fast, at hun ikke kommer sammen med Nick Jonas.
"Det passer ikke. Jeg er helt klart single! Jeg har ikke tid til at date. Jeg
prøver at takle det hele, hvilket er godt, fordi jeg er ung og jeg burde på
en måde date mig selv i et stykke tid. Jeg burde fokusere på mig selv en smule."
fortæller hun til Yahoo.

XOXO YASEMIN

Miley til en fotosession!


The Last Song-stjernen Miley Cyrus var igår til en fotosession ved 204 Studios i Hollywood.
Hendes mor og hendes søde små hunde kiggede også lige forbi. Miley forladte stedet i hendes
Mercedes SUV (den koster helt op til 1,5 mio kroner!)

XOXO YASEMIN.

Justin Bieber slog op over mobilen!


I et helt nyt interview med Bliss Magazine fortæller Justin Bieber, at han engang har
slået op med en kæreste over telefonen. Helt præcis sagde han: "Ja, jeg slog op med en
pige på den måde engang. Det er forfærdeligt, ik'? Vi var oppe og skændes over telefonen
så jeg sagde, 'jeg vil ikke være sammen med dig længere' og hun græd. Jeg så hende efter
det og det var en smule akavet, men vi er ikke fjender nu, så det er fint nok"

XOXO YASEMIN

Selena Gomez i Harry Potter?


Selena Gomez udtalte for nyligt, at hun godt kunne tænke sig at være med i en Harry Potter film!
"Det kunne være fantastisk! Jeg synes alle effekterne er fede!" sagde hun.

Tror du Selena ville passe ind i rollen, nu hvor hun allerede spiller en magiker?

XOXO YASEMIN.

mandag den 12. april 2010

Miley skal være vært på Much Music!


Det er nu officielt at Miley Cyrus skal være vært på Much Music Awards i år.
Award showet foregår i Canada. Showet vil blive vist på canadisk tv d. 20/6-10.

"Jeg er så spændt på at være med-vært for Much Music Awards. Jeg kan ikke
vente til Canada og performe for alle mine fans. Det bliver en fed aften!" siger
Miley.

XOXO YASEMIN

De officelle Twitter profiler!


Hvis du er ny på Twitter, så kan det godt være lidt svært at finde ud af,
hvilke profiler der er ægte, og hvilke som af falske, men helt svært er
det faktisk overhovedet ikke. Det man skal, kigge på er, at der står
Verified Account på profilen. Her er et eksempel:


Det skal stå sådan der. Det er en falsk profil, hvis det står i baggrunden,
på profilbilledet eller andre steder. Det skal stå sådan der. Lige over navnet.

Her er en liste over profiler, jeg 100% kan garantere er ægte:
@justinbieber
@joejonas
@nickjonas
@ddlovato
@kevinjonas
@jonasbrothers
@ashleymgreene
@selenagomez
@taylorswift13

Miley Cyrus har IKKE Twitter længere, og ingen andre fra Twilight bortset
fra Ashley Greene har Twitter. Så hvis du finder en, som siger de er Robert
Pattinson er det altså løgn!

Håber det hjalp.
Husk også at følge Gossip In Ya Face på Twitter! @GosspInYaFace

XOXO YASEMIN

Ny sang fra Meaghan Martin!


Så er der havnet en helt ny sang på internettet. "Hate You" af
Camp Rocks Meaghan Martin. Like it or hate it?

Du kan høre den her:

XOXO YASEMIN

Ugens Musikvideo - Justin Bieber - OLLG.


I denne uge er Ugens Musikvideo "One Less Lonely Girl" af Justin Bieber.
Musikvideoen er blevet optaget i Watertown, Tennessee. Det er den samme mand,
som har lavet Taylor Swifts You Belong With Me musikvideo, som har lavet denne.

Justin Biebers mor er også med i musikvideoen. Læg mærke til hun er i blomsterscenen.
I musikvideoen har Justin også sit berømte dogtag på, hvilket han engang fik af en fan.
Han siger, han går med det, fordi det er cool og en slags minde.

Musikvideoen havde officielt premiere på YouTube den 13. oktober 2009.
Idag har den næsten 27 mio hits.

Du kan her se en video, hvor Justin synes One Less Lonely Girl live nytårsaften
for Selena Gomez!

XOXO YASEMIN

En film om Justin Bieber!


Justin Bieber ser super sød ud i det nye Teen Vogue blad.
Han fortæller lidt om sin nye film: "Vi prøver på at få lavet
en ny film om mig i fremtiden. Den kommer til at være tæt
på historien om, hvordan jeg blev opdaget. Lidt ligesom min
egen version af 8 Mile."

Du kan købe Teen Vogue på de diverse DSB kiosker rundt
omkring i landet.

XOXO YASEMIN.

lørdag den 10. april 2010

Selena Gomez vil fortsætte med musikken!



Fornyligt fortalte Selena Gomez i et interview om hendes liv, musik og fans.
"Mit liv er rigtig hektisk, men jeg føler mig som, en af de heldigste piger i verden,
og jeg elsker hver evig eneste ting, jeg laver. Ja - nogle gange er det meget, men
det er meget af det, jeg elsker."

"Jeg vil gerne fortsætte med at lave musik, men jeg tror, at skuespil altid vil have
en mere speciel plads i mit hjerte. Jeg har en fornemmelse, at det vil ende med
at tage over, men i øjeblikket er jeg alt for besat af musik."

"Hvis jeg skal være ærlig, anede jeg ikke, jeg havde fans udenfor USA. At få mulighed
for at komme til England, og møde de folk, vi nyder at få til at grine og nyder at lave
musik til, er fantastisk. Det var virkelig vidunderligt."

XOXO YASEMIN

Så meget tjener Taylor Swift....


I 2008 startede det med at gå rigtig godt for Taylor Swift. Hendes album Fearless
blev en kæmpe success. 2009 blev et endnu bedre år for Taylor. Hun var på forsiden
af utallige blade, gav ufattelig mange interviews og optrådte for tusindvis af mennesker,
men hvor meget tjente hun egentlig? Ifølge det amerikanske blad, Parade Magazine
tjente Taylor 17,2 mio dollars i 2009. Hvilket svarer til cirka 96 millioner danske kroner!
Det vil sige, Taylor Swift tjener cirka 450 gange så mange penge, som en almindelig
amerikaner gør! Det er sindssygt.

XOXO YASEMIN

Miley vil brænde sin Hannah Montana paryk!

Da Miley Cyrus snakkede med Daily Record, sagde hun dette:
"I de sidste 5 år med Hannah Montana har folk fortalt mig, hvad jeg skulle gøre.
Nu er det op til mig selv, hvad jeg synes er rigtig for min karriere, så jeg går bare
i min egen retning. Jeg bliver nødt til at være forsigtig, så jeg ikke mister den,
den jeg er, eller Miley Cyrus faktoren ved at tage andre roller. Jeg vil stadigvæk
gerne have, de ved hvem jeg er, men jeg vil gerne gøre mit publikum større. Jeg
vil fortsætte med at lave det jeg elsker, men også give mig selv nogle udfordringer,
og ikke bare være den samme person igen og igen. "

Da de spurgte ind til den berømte Hannah Montana paryk sagde hun:
"En af parykkerne vil komme på et museum, og den anden vil blive brændt
eller sådan noget. Jeg kan ikke tage den på igen. Det er bare alt for meget."

XOXO YASEMIN

fredag den 9. april 2010

Kristen Stewart har fødselsdag.


Twilight skuespilleren Kristen Stewart har idag fødselsdag.
Hun fylder 20 år, dvs. det er slut med at være teenager.
Tillykke til Kristen Stewart fra Gossip In Ya Face. :)

XOXO YASEMIN

Taylor Lautner i Paris!

Den super lækre Taylor Lautner er i øjeblikket i Paris.
Her har du en video, hvor han giver en masse autografer til franske fans!
Han ser ganske smilende ud i sin flotte læderjakke.

XOXO YASEMIN.

Sex and the City 2 Trailer - MED MILEY!

Her kan du se den helt nye Sex and the City 2 trailer, og du får endda et lille glimt
af Miley Cyrus i slutningen. Spændende! Det ser ud til, at vi ser Aiden at se igen! My favorite!

XOXO YASEMIN


torsdag den 8. april 2010

Zac Efron bryder loven.


17 Again stjernen Zac Efron blev igår stoppet af politiet i West Hollywood,
da han kørte over for rødt lys.
Han måtte naturligvis betale en bøde til politiet. Husk at overholde lovene Zac!

XOXO YASEMIN

Parachute TV - Episode 32


Hver onsdag sætter bandet Parachute et nyt afsnit af Parachute TV på YouTube,
og det har de selvfølgelig gjort igen. I denne uge, så viser de os deres helt nye intro!
OG - Vi får den endda at se to gange.

Du kan se videoen lige her

XOXO YASEMIN

Justin Bieber, "Ingen kan stoppe mig!"


I et nyt interview med INTERVIEW Magazine fortæller Justin Bieber først
om sit hår: Jeg sætter det ikke. Jeg føntørre det bare, og ryster det på en måde."

Derefter Beyonce. "Jeg har været totalt forelsket i hende siden jeg var syv. Hun
knuste på en måde mit hjerte, da hun giftede sig med Jay-Z."

Det mest interessante! KÆRESTER! "Jeg har ikke været forelsket endnu.
Jeg har helt klart elsket piger, men det er ligesom puppy love. Det er ikke den ægte
vare, men det tror du på det tidspunkt.

Om livet: "Jeg vil gerne have min verden er sjov. Ingen forældre, ingen regler, ingenting!
Ligesom ingen kan stoppe mig. Ingen kan stoppe mig!"

XOXO YASEMIN


Selena + Taylor = BFF's?

Meget tyder på, at Selena Gomez og Demi Lovato ikke længere er bedste veninder.
De er ikke blevet set sammen længe, og desuden så ser man Selena Gomez sammen med
Taylor Swift konstant, og da hun fornyligt blev interviewet og journalisten spurgte hvem
hun ville tage med på en øde ø, så svarede hun Taylor Swift.

Da så journalisten spurgte om Demi eller Taylor var hendes bedste veninde, så svarede hun:
"Jeg har mange venner. Jeg er rigtig heldig. Jeg er omringet af en masse gode mennesker. "
Tror du det betyder, at de ikke længere er venner?

Du kan selv se interviewet her.

XOXO YASEMIN

onsdag den 7. april 2010

Gossip In Ya Face nu på Twitter!


Du kan nu følge Gossip In Ya Face på Twitter lige her @GossipInYaFace.
Her vil der løbende komme opdateringer om de kendte.

XOXO YASEMIN

Jonas Brothers smider skoene!


Jonas Brothers - Kevin, Joe og Kevin har valgt at deltage i One Day Without Shoes.
(Oversat til dansk: En dag uden sko.) Kampagnen går ud på at folk går rundt i bare
fødder en hel dag. Det gør de imorgen d. 8. april 2010. Formålet med kampagnen er, at
man skal gå rundt som de fattige børn, som ikke har råd til sko.
Kampagnen er sponsoreret af TOM shoes, som går rigtig meget op i de fattige børn.
For hvergang man køber et par TOM sko, så giver man samtidig et fattigt barn et
par sko. Hvis det vækker nogle tanker, så kan du besøge deres hjemmeside her!
Eller du kan besøge One Day Without Shoes officielle hjemmeside lige her.

Har du tænkt dig at gå i bare fødder imorgen?
Se Jonas Brothers opfordring til os alle herunder.

XOXO YASEMIN

Sådan fejrede Taylor Swift sin påske!

Et billede siger mere end tusind ord. Her får du så bare fire billeder. :)
Det ser ud som om Taylor havde en god påske!

XOXO YASEMIN